Welcome

Відхилення мостів ангелів. Вони взяли гіганта, але … Draw не весело

«Величезне розчарування. Ми заслуговуємо матч до переможного кінця, на жаль, розплачуються за варіанти, які ми маємо. Ми сумуємо диференційний гравець Jeřábková, і ми, на жаль, не знаємо, як ці поради освоїти, «висловив жаль з приводу Більшості тренера Пітера Девіда.

Вже в першому матчі групи D чеського чемпіона зламав мети на підставі шведського Höörs, хоча обробка також два свинцю перш, ніж отримати травму Jeřábková. «Нам потрібно про таких матчах часто нам не вистачає зрілості. Баланс по посиланнях, він не може приховати, «тренер бачить чорні ангел.

Перший удар проти Ларвік чекає протягом п’яти хвилин, дав йому додому Симон Сзаркав центральний гравця моста.Ангели 4: 3, але потім їх оборона норвежців кілька хвилин і легко проникнуть pětigólovou шнур перекинув в 8: 4 Обидві команди чергувалися забили глухі і турбулентні секції бала стану.

Хоча Szarková коли час закінчується в першу половину і не вийшло сім на борту залишився освітлено 11:12, вхід на другу частину моста вийшов. Він потрапив у блокбастер з двома блоками, і він кинувся улюбленцем перед майже проданою залою. Завдяки тигр вистрибує голкіпер Домініка Müllnerová.

Навіть дві з половиною хвилини до кінця будинку вів через Szarkové 21:19. Але гості потім повернули м’яч сім і були справжнім ремісничим детективом.Більшість не вийшло атакувати противник після того, як свинець крив вирівняних і вдома вийшов навіть останній постріл.

«Перед грою я малюю взяв все десять, що, якщо їх підтримка Breistolová була здорова. Але вона пішла лише на кілька атак, роздаючи кілька м’ячів. Матч був слабким, давайте не будемо обманювати себе, «сказав Девід Стерн очей

I Міст Wingers Tereza Chmelařová відчував амбівалентне :.» Відчуття дуже неоднозначним. Це Ларвік, тому ми повинні з нетерпінням чекати, але ми ніколи не очікуємо на розіграшу. Ми могли б показати трюк, який, ймовірно, зробив, але все-таки…«

Ангели можуть мати чотири очки в таблиці, але вони стрибали тільки перший. “Ми зробимо все можливе, щоб зробити все можливе.Ми мріяли про друге прогресивне місце, але ми бачимо, що таке реальність. У мене така ширини загін, він прокатка свого замовлення і в важливих частинах матчу був краще Ларвік. Але це величезна школа для нас “, – розуміє Давид.

Далі неділю з 18 години міст знову в вестибюлі спонукає Zalau, якого він зустрів в Кубку ЄГФ вже в сезоні 2013/14. Ангели пам’ятної перегравання будинку видалена sedmibrankové дефіциту і сімки в захоплюючій перестрілці румунів виключених.

«Залеу противник на нашому рівні,» говорить Самий тренер Девід. “Спочатку програвай, малюй зараз, виграй зараз”.