Welcome

F або F. Який з них робить тренер лідером у чеській цілі?

У понеділок, наступного дня, коли перші одинадцять хокей почав в Празі готується до Олімпіади в Кореї, Jandač тренер команди сказав: «Перед турніром у нас є чіткий номер один. Краще мати перший воротар, так як ми три матчі в групі ручці таким чином, щоб уникнути osmifinálovému матчу «

Олімпійський regule так. – переможці трьох груп і кращої одиницею другого місця пересилається безпосередньо в чвертьфінал. Зберігає тому в плей-офф – у якого є певний кожен учасник – один матч і повинні будуть потім грати два поєдинки за два дні

Тепер залишається вимовити залишився один лідер насправді :. Пол Френч і Фурх ? “Тепер у нас залишилося місце.Номер один вирішують відповідно до поточними формами, і має відмінну продуктивність, «говорить Jandač

Навіть довгі тижні до початку турніру. – насправді, так як НХЛ відмовився від участі – це було ясно, що цей дует буде хранителем трьох барів .

Вони репрезентативні і неминущі класики листопада 2015 року, по крайней мере один «ЕФКО» в реєстрі на кожне подію Еврохоккейтура і чемпіонат світу. Furch каже: «Це демонстрація того, що наш шлях в правильному напрямку.»

Тренер Jandač додає: «Вони обидва відмінні за характером хлопців, а також перевірені нами. Я вірю в них надзвичайно, що я кажу з самого початку, хоча були й інші пропозиції. Я не звинувачую інших воротарів, але це Олімпійські ігри, які не можна перевірити.Therefore’m відбувається з тим, що я вірю в «.

Ще один два з них, які в Кореї завершили три Патрік Бартосак, стрічки. Воротар є специфічною професією, чисто одиночною у командному спорті. Існує безліч розповідей, які потрібно забувати, ігнорувати воротаря – особливо на рівні клубу.

Вони вважають себе суперниками, кожен з яких бере роботу і славу.

U F + F дует відрізняється. Обидва рік 1990, так як вік шістнадцяти з Якубом Седлачек поділився в молодших уявленнях про роль тих, двійка…Тепер француз Furch і вірний сусід по кімнаті на турнірах, а також Олімпійське селище мають зарезервовану загальні квартири.

Наші відносини є величезною перевагою, і це повинна бути національна команда.Его повинно бути скасовано і великий плюс в тому, що ми можемо підтримувати один одного, «знає француз.

Furch киває. «Навіть якщо ворота тільки один, Поль, я бажаю вам добре.»

Це не просто дізнався фрази.

Коли обидві два тижні перебувають в Олімпійському селищі, наповненою їх дитячої мрії . Він був створений золотом Нагано.Якщо, як майже вісім років хлопчики пожирали вранці футбольну команду, вони також прагнуть до «покликанням» хокеїстам.

Dominik навіть з її батьками і брат пішли на віллу президент Гавел вітав переможець. «Завдяки Нагано, я виявив, що є деякі Домінік Гашек, це дивовижний вид спорту, і я сказав нашому, що я хочу грати теж», згадує француз.

Хоча на першому встали на захист, але після того, як місяць вирішив до мети. “А мої батьки купили мені ігрове обладнання. Коли я оголосив, що я хотів цілі, батько його дивився останні волосся, які він мав, «він згадував останнім часом.

Шлях двох чоловіків, які так багато мотивованих Гашек героїчної продуктивність від Нагано, з плином часу все більше і більше більш нагадує та переплітається.Вони незабаром стрибнули в екстралігу, три роки тому вони вирушили на російський маршрут. Форест ловить у Омську, Франція нещодавно покращилася в положенні Челябінська після важкого старту.

Хто може визначити номер 1? “Я вважаю, що не тільки воротарі, але всі розуміють, чому ми їдемо в Корею. Це не про те, чи буду грати все менше і менше. Нам потрібна згуртованість команди, і треба бажати іншому “, – каже Джандэч.