Welcome

Путін говорив про допінг. Він засудив “кримінального” Родченка і хоче перевернути аркуш

Путін сподівається, що Росія незабаром вдасться за допінг скандалу «перегорнути сторінку».

Колишній директор Московського лабораторії Григорій Rodčenkov говорив про державну організованою допінгу в Росії після його від’їзду в США. WADA під слідством прийшла до висновку, що російські серед інших на зимових Олімпійські ігри в Сочі в 2014 маніпулюючи зразки і захищається допінг своїх спортсменів.

Міжнародний олімпійський комітет в минулому місяці призупинив Олімпійський комітет Росії і вирішив, що в Пхенчхан може вирости спортсмени змагаються трохи нижче нейтрального прапора.Комісія МОВ гри пропустили всього 169 російських спортсмен, які брали участь в систематичному допінгу

«Людина, очевидно, мають проблеми з законом -., Досконалим з незаконною діяльністю, повинен бути в тюрмі, але замість цього він призначений керівника Російські антидопінгові лабораторії “, – заявив Путін, повідомляє” Інтерфакс “, під час зустрічі зі своїми довіреними в Москві.

Він додав, що Родченков мав психологічні проблеми і намагався самогубства, яке “свідчить”. Але “все засноване на визнаннях цієї людини, якої навряд чи можна довіряти”. Але Путін визнав, що скандал не був повністю відокремленим. “Ми заподіювали себе – були випадки допінгу”, – сказав він.У натяком на майбутніх президентських виборах, додавши, що подібні випадки nešťourají багато по всьому світу, але в них «в рамках національної кампанії».

«Неможливо використовувати спорт як поле бою через якихось політичних інтересів», підкреслив він . «Я сподіваюся, що цей сайт після того, як всі повороти, і як можна швидше,» сказав він.

Москва неодноразово звинувачував в систематичному допінгу відмовилася.Rodčenkov заочно на його батьківщині звинувачують у скоєнні кількох злочинів.

Він Rodčenkov телебачення ARD звинуватив Путіна в тому, що він знав про систематичне застосування допінгу російськими спортсменами під час Олімпійських ігор в Сочі.

«Я більш ніж упевнений, що Путін повністю добре знав усі деталі від (колишнього міністра спорту Віталія) Mutka,» сказав він, зазначивши, що тільки президент може віддати наказ на обмін зразками подбають секретної служби ФСБ . представник

Путіна Дмитро Пєсков відмовився від звинувачень Rodčenkovo, як «наклеп інший,” підтримуваний тільки докази.