Welcome

Ягр змінює першу лігу. Де вони відправлять нас, ми будемо грати там, це звучить з Кладно

“Ми поки не знаємо цю інформацію. Але ясно, що в середу в Чехії має пройти медичне обстеження, «сказав він після тренування вищого ліги хокейного клубу представника вівторок Vit Heral.

В ході затишних кусачок дрейфували журналіст. Вони не хотіли питати, чому лицарі спалили 0: 6 в Усті над Лабем у понеділок ввечері. Питання в основному фрезеровані навколо легендарного «68», за допомогою якого перестали бути зацікавлені в знаменитому НХЛ.

«Ситуація, яка буде Ярд тут, я випробував три рази. Буде великий аудиторії і, сподіваюся, в кінці кінців, ми навіть його товариші по команді на льоду в кінці сезону буде допомагати, «сказав один з карети Кладно Павло Патера. “Але що саме це принесе, ми побачимо.Ми зараз готуємося до наступного матчу, і все буде вирішуватися тільки після його прибуття, «сказав тренер Кладно, який в середу розміщений черговий прем’єрний матч ліги в Карлових Варах.

Зробіть це Ягра, який останнім часом в Калгарі приєднався конкурентоспроможний матч 31 грудня, звичайно, не заважатиме. Показати може (і повинен, якщо він хоче Кладно допомогу в будь-якому раунді Екстраліги) на льоді в суботньому матчі проти Венеції над Jizerou. “На даний момент я не можу підтвердити, коли Яромир з’явиться вперше в тренуванні і коли він почне грати вперше. Треба чекати, поки він не з’явиться, як акліматизувати, як це почуватиметься. Тільки тоді буде вирішувати сам, “вона сказала представник Heral

Перемістити в Ліберец?Постановляє Ягр

знак питання також висить на здоров’я Jágrovým, з початку року в НХЛ, він страждав від проблем паху він мав з його коліном.

Венеція але вже у вівторок вранці оголосив, що через «Jágrmánii «хотів би матч переїхав у велику і більш сучасну арену в Ліберец. «По-перше Венеції запитав наш клуб, ми погодилися передати, що ми зможемо підтвердити в середу і повинні вирішити для себе про Яромир,” сказав Heral. Ягр не тільки головною визначною пам’яткою хокею, але і власник клубу прем’єр-ліги.

«Я думаю, що нам не потрібно турбуватися. Це навколо нас. Де ми стоїмо, ми будемо грати в цьому.І якщо ми будемо грати в Венеції, Ліберец, вона не повинна бути різниця для нас, «сказав Кладно воротар Мирослав Копршіве.

Кладно клуб тим часом, записав високий попит на квитки. На внутрішньому кодеров організації плани по розширенню послуг.

Славія Прага, з якої лицарі змагатимуться на 14 лютого, саме на Facebook заявив, що він поміщає в Eden місця розпродані, і останні залишилися вільні квитки в стійло.

В Пржерове, де Кладно прибуде 7 лютого, залишив останні кілька місць, але в Чехії Будейовіце, де він грав на 21 лютого, він не може отримати квиток.

«Я не можу дуже зрозуміти, що (Jágrův прихід) приносить,” він розмірковував капітан Кладно Якуб Strnad, який після тренування коротко інтерв’ю журналістам.

І це був знак, що галас навколо Яга вже вибухнула…