Welcome

Ми взагалі не прикривали зупинки, прошепотів Партубіцький сторож Kacetl

Динамо дуелі не вдалося, і його голкіпер Ондржей Кацель зазнав емоцій у фінальному свисті. “Я набираюсь! Ми знали, що Оломоуц кидав колеса і намагався зробити це. Але ми не покрили це взагалі. Він як і раніше летіли на мене, «нарікав в інтерв’ю сайту клубу

перший і другий період ще закінчився внічию 2: 2. І 1: 1. Оломоуц, але його перемога вирішила в останній частині, яка знову забив двічі.

Kacetl за його спиною стали чотири голи в минулому Іргл додав п’ятий в порожні ворота. Гольман Пардубіч мав більш високий рівень успіху, ніж його колега Мартін Фальтер.Він повинен був брати участь в іншому випадку явного лідера Оломоуц Бранислава Конрада, який покинув Словаччина представляють п’ять олімпійських кілець.

«Мартін довго не зробив. Ми хотіли багато стріляти, але ми зробили зворотне. Після гри я привітав роботу і побажав удачі, «сказав Kacetl.

Якщо вони прийшли всі плани Pardubice перед тим Оломоуц Stradale могли б Олімпійські ігри в повній мірі насолодитися прекрасним шосте місце замість, як і раніше сьомий пункт для Злін.

«програшних турбує мене багато, я дуже хотів виграти.У перерві, ми повинні були йти з трьома очками в сумці, але це не спрацювало, «дивлячись після гри жорстких слів похмурої Kacetl.

Після того, як емоції вщухли, але виявили, що Динамо має закінчити основні частини залишаються під повним контролем. Під час довгої паузи, яка буде розраховувати на двадцять днів, гравці можуть очистити голови і відпочити, щоб підготуватися до фінальної trojzápas.

Východočeši Ласкаво просимо додому Литвинов, а потім присутні на льоду Trineckých металурги, який недавно інвертор починає полювання Ягра і в самому кінці бази в Пардубіце Tipsport арена зіткнення в тісному спостерігається матчі проти заклятого суперника з Градец Кралове.

пара точок з цих матчів з Пардубіце безумовно чекає.А що стосується інших поєдинків, які будуть між ними, щоб грати команди, які всі сили, що борються в участі в попередньому раунді, годі чекати Динамо мав поточну позицію, щоб піти.

«Настрій у салоні буде втрачено в Оломоуці не впливає, «прокоментував коротко Kacetl, який в даний час застосовується в Пардубіце складці як безперечний правитель. Двадцять сім воротарського досі в цьому році odchytal 38 матчів, як команда набрав 17 перемог (два в дербі з Градец MOUNTFIELD).

З наближенням кінця терміну конкурсу Градец гнути тільки в зв’язку з остаточним дербі, а й починає відлік. Пардубіце гравці можуть бути чвертьфіналу плей-офф шукати попередній раунд.Припускаючи, що він може працювати, може запропонувати ще одну серію тільки Градец, який, ймовірно, чекати команди на друге місце.

Пардубіце воротар хотів піти, щоб зробити паузу, щоб виграти в кишені. Замість цього він був дуже засмучений після гри Ханой.