Welcome

Карвіна проти Пльзень. Після того як чашка приходить мстити в лізі

І це буде битва п’ятого цілого столу проти вождя з заходу від Богемії. Проте, різниця між цими двома одиницями тривіальна. – всього чотири точки

«Той факт, що ми б’ємо їх в Хеб дванадцять голів пішло. Це буде бій, це буде війна. Звичайно, ми не повинні думати, що ми можемо піти туди з cigárkama вогні, «сказав тренер Пльзень Міхал Тонар.

» Становище в таблиці дуже цікаво «, сказав тренер Марк karvinský Michalisko. Так само, як і в попередньому турі Плзень дуже спітнілий будинку проти Koprivnice, Baník vyválčil вузької перемогу в Нове Весели (22:21). “Ми також повинні переміщати окуляри ззовні, щоб рухатися десь. Це спрацювало, але ми взагалі не були в захваті від настання.На складному матчі з Пльзені ми повинні багато працювати «, заплановану Michalisko.

В Карвіна можна очікувати бурхливу атмосферу, але я б Talent суперників повернувся домашню поразку в кінці вересня один одного в матчі (25:28) . “Це знову буде надто складно. У фіналі Кубка Карвін врешті-решт, можливо, трохи розбитим, але вони перед своїми вболівальниками, безумовно, відбудеться. Ми будемо в іншій ролі, але давайте подивимося, може бути, ми зустрінемося, «сказав Тонар.

На півночі Моравії, Плзень, опублікованому в суботу, команда спить в Valasske Mezirici. Завтрашній матч розпочнеться о 10.30.А капітан талант Петр Вінкельхофер, який постраждав від важких травм ніг з попереднього сезону, вже був на полі.

«Минулого тижня проти Koprivnice ми не могли, ми могли б після успішного Фіналу Кубка був трохи відчуття, що все йде сам по собі. На щастя, нам вдалося забити його, і протягом усього тижня ми працювали, щоб зробити нашу гру в Карвіні зовсім іншою. Я вірю, що гравці будуть належним чином прокидатися “, – сказав тренер Пілсень.

Talent хотів би зберегти в таблиці попереду інший Zubří що субота має жорсткий матч проти Дукла шедевра. “Таблиця жахливо збалансована. Натискаючи інші команди, це буде різанина до кінця бази.І тоді вийде плей-офф, найважливіша частина сезону “, – сказав Тонар. Завтра буде дуже хорошим випробуванням.