Welcome

Олімпійські фестивалі залучили більше чверті мільйона відвідувачів

«Зимове видання олімпійського фестивалю в Берно и Острава і одним з найуспішніших подій, які ми маємо в останні роки» в рамках п’яти кілець “організованих”, говорит менеджер проекту Надя Чорногорія.

který se nachází v hlavním městě, který se nachází v okrese, který se nachází v oblasti sportovních aktivit. «Celá věc načítá se … Zatím žádné komentáře pro tuto stránku:« Zpět na stránku s náhledy na stránku:

Brna a Ostrava se zúčastnili 9. ročníku festivalu Olomouc. лютого перетворився на величественй спорт и запропонував можливостість спробувати тридцяти видів спорт – олімпійські та неолімпійпьижьких, взимку і влітку.

У Брно Олімпійського фестивалі відбувся в павільйоні Z в виставковому центрі Брно, в центрі Острави частини проекту був Ostravar Арен на площі Масарика виріс корейську село і спортивну програму хіта на вихідні також чотири гірських курортів Моравської Білий, Мостовский у Jablunkova, Kopřivná Pradědem і Чарльз Pradědem.

фестиваль пропускав хокей, фігурне катання, можливість знімати біатлон стрільби лазерної гармати, грати в керлінг, потрапити в čtyřbobu або бігти від лижного трампліна.Щодня готувалися гонки – наприклад, у біатлоні, насосній трасі, стрибки на лижах, а також у привабливому кришталевому місті Брно.. Відвідувачі в рамках Паралімпійських додаткових днів, щоб спробувати дисциплінувати інвалідів

Були також знаменитості

Олімпійські фестиваль залучив понад 150 успішних чеських спортсменів, серед них колишній стрибун і внук Іржі Рашка Ян Мазох і його колега, володар чотирьох трамплінів турніру, Якуб Янда, легенда хокею Іржі Холик і Йозеф Голонка, член команди тренерський хокейної із золотої Нагано 1 998 Slavomir Lener, колишній рекордсмен світу в десятиборстві Шебрле.

Спортивних свята не загубивши навіть членів бронзових Kayak Чотири Ріо-де-Жанейро в 2016 році Ян Стербе, Даніель Гавел, Лукас трефами, легенда фігурного катання Кароль Дивин, плавець Філіп сонний, олімпійський переможець у веслуванні Кнапкова Topinková, олімпійський чемпіон зі стрільби Давид Костелецкі і зірку тенісу Радек Штепанек і Градецький .

У неділю, 11 лютого, ¢ честь 50 їріччя Чехословацького посилення перших золотої олімпійської медалі, яку він завоював в 1968 році в Греноблі Іржі Рашке, прибуло безпосередньо на спеціальному поїзді Brněnské výstaviště Raska Express.З Праги він прийшов до олімпійського фестивалю, серед іншого , дворазовий олімпійський чемпіон в гребий слалом Штспанка Гільгертова з чоловіком и Любош швидкості байдарочники Josef Dostál.

Після того, як його успішний виступ на Олімпійських іграх в Кореї приїхали гості до олімпійського фестивалю вітати бронзову олімпійську медаліста з Пхенчхан в snowboardcrossu Єва Самкова чотирнадцятому парному катанні змагань спортивних пар Анна Душкової і Мартін Bidar і tobogganers Lukáš Броз до Матей рябинник.