Welcome

Як довго тренер Венгера? Я би взяв Арсенал, каже Генрі

Арсенал у фіналі не був фаворитом, але після вистави, який показав ще раз виникає питання, як довго буде Арсена Венгера на лавці.

«Нам не вистачало концентрації,» зізнався досвідчений тренер.

“Жоден із гравців” Арсеналу “не працює досить добре. Це буде розчарованих прихильників навіть більше, ніж кінцевий результат, «він прокоментував фінальний поєдинок Тедді Шерінгем, колишній англійський футболіст, для BBC.

» Я не вистачало бойовий дух і рішучість. Він грав за Кубок і гравці пішли, «запитав Ян Райт, колишній Арсенал нападаючий. Головна

Це не перший раз, коли Англія вирішена, якщо деякі гравці навіть хочуть, щоб грати тренер Венгер. Якщо вони досить мотивовані.Контраст “Арсеналу” з “Манчестер Сіті”, очолюваний тренером Пепом Гвардіолою, був важливий у неділю.

І не тільки через результат 3 0.

Як пише керівник футбольного Філ Макналті BBC: «Гвардіола представляє саме те, що Венгер двадцять років тому. І це повинно бути для суворої реальності французького менеджера «

Коли в 1996 році в Англії вийшов невідомий, сміявся над своїми гравцями:». Що це, професор університету «? Може знати про футбол»

Він багато чого знає про це. Незабаром він отримав широке повагу, як докорінно змінили методи навчання і стиль гри і Арсенал зробив на рубежі тисячоліття, одна з кращих команд в Англії. Він також виграв сезон без поразки, який сьогодні унікальний.

Але сьогодні?Проти молодих конкурентів Гвардіола, Клопп, Contemu Pochettino і його команда довго повільно. З шостою голом у поточному сезоні Англійської Ліги, це доказ.

І коли неділю Венгер втратив свій третій фінал Кубка Ліги, не так через результат, але в основному через виступ почалося знову, голосніше говорити про те, чи є команда, щоб дати. І хто може бути його наступником?

Тушель? Анчелотті? А може, Тьєррі Генрі?

«Звичайно, мені було б цікаво, але я не можу про це говорити – я був помічником тренера з бельгійською збірною. Але Арсенал…Хто не був би зацікавлений в такій роботі, «сказав колишній Франції нападник телевізійного мовлення Sky Sports, який є постійним експертом.

поточний контракт Венгера закінчується протягом року, але сигнали від клубу, проникаючі британські ЗМІ, припустити, що його майбутнє буде вирішено раніше.

Особливо якщо Арсенал отримати другий рік поспіль в Лізі чемпіонів, який в АПЛ програє десять очок. Ще є шанс потрапити в Лігу чемпіонів, але вона повинна була б виграти.На восьмий раунд він зустрінеться з AC Milan наступного тижня.

“Звичайно, ми повинні сприймати критику, якщо ми не зможемо досягти успіху”, Венгер повертається до чіткої остаточної поразки. “Але це не час, щоб довго вистрілити, ми програли фінали, тепер нам потрібно зосередитись на другому матчі ліги”, – сказав він.

Це відбувається, до речі, по четвергах, і знову з Манчестер Сіті.