Welcome

Оломоуц має шанс, що другий матч з Опавою закінчиться

Хоча хананія скаржилася на симуляцію судді, що частково підтверджена комісією, вона також заявила, що навіть спроба образи була достатньою, щоб покласти край матчу. Головний виконавчий директор NBL Зденек Бріз. Після розгляду справи він повернув справу до суду першої інстанції. Накладені штрафні санкції, включаючи 10-хвилинну заборону на старт для Чохадаревича, ще не підтверджені. З самого початку вона вела і, безумовно, вирішила на початку другого тайму, коли вона набрала 16 очок.

“Це була надзвичайно складна гра.Ключ був у третьому кварталі, в якому нам вдалося відскочити. Я пишаюся своєю командою, вони чудово зробили. Ми не хотіли коментувати події останніх декількох днів, а бачити їх на полі, і це було успішно, – сказав тренер Опави Петр Чудек. 20 балів. «Опава зіграла велику гру і виграла гідну гру. Сорок хвилин було зосереджено. З нашими гравцями мені не вистачило відповідного бою. Те, що вони показали, не мали параметрів відтворення.Якщо ми хочемо досягти успіху в наступному матчі, ми повинні додати “, – сказав тренер Оломоуца Предраг Беначек.

Пардубіце вже програли в базі з Ості, а в плей-офф Северочечі все ще неспокійно. Після першої поразки, друга гра виграла одну точку, і сьогодні матч не тривав у другому таймі. З загальною кількістю 58 очок, вони зрівняли свої найгірші зйомки з чемпіонатом Німбурка.

“Ми робили дурні та невимушені помилки, які збивали нас.Ми боремося з атакою, але ми зробимо все можливе, щоб показати чергове обличчя в наступному матчі. Усті над, але серія не закінчується », – сказав тренер Пардубіце Томаш Бартошек.

Ще в третьому кварталі команда другої команди привела 39:38, але потім домашня лінія 12: 3, яку Печка і Вотрубка притягнули перевага і матч завдяки чудовій обороні призвели до перемоги. Кращим гравцем гри став Ладислав Печка з Усті-над-Лабема з 16 очками і дев’ятьма підборами.

“Він вирішив другу половину. Ключем до успіху було те, що я розлучився з Пардубицями і ми припинили контратаку. Але завтра він знову йде з нуля, “сказав тренер Усті Антонін Pištěcký.