Welcome

Кросбі керував премією Піттсбурга, Вегас – лише крок від процесу

Піттсбург виграв після перенесення Філадельфійської серії на аматорський матч 1: 1 вперше на 11-й хвилині, коли активний Сідней Кросбі. Вирішальні гості блокбастера показали себе на початку другого акту, коли Бріан Елліотт обігнав Дерік Брассар з Євгені Малкін і Брайан Думулін незабаром. Між третьою і четвертою обороною двох останніх Кубка Стенлі пройшло всього п’ять секунд. Цього достатньо для того, щоб Кросбі виграв бичка над Клаудіо Джиро, впав у зону штурму і стріляв у положення зйомки Думуліна. Метт Мюррей забив нуль у 34-й хвилині Тревіс Санхайм, а на блакитній лінії – Якуб Ворацек (20:24, 0 + 1, +1, 2 кулі).Але Флайерс не додав ще однієї мети, а в третій третині вони також зібрали ще раз. П’ятою шайбою за спиною Елліотта був Джастін Шульц, а пінгвіни скористалися третьою силою матчу. Він є другим найбільш продуктивним гравцем у плей-оф-кометі Бостонської комети Девід Пасрнак, який має дев’ять очок, а другий домашній матч Вашингтона закінчився поразкою Колумба. після розширення. Після першого результату 3: 4PP, Capitals останній впав на 4: 5PP, незважаючи на те, що вони мали перестрілку 58:30 і мали 2: 0 і 3: 1 у звичайний час. Капітан Алекс Овечкін був двічі за будинком.Одну допомогу забив захисник Якуб Єржабек (12:30, 0 + 1, +/-: 0, 3 пострілу). Міхал Кемпні (20:23, -1, 4 раунди) повернувся на сет після того, як відмовився після жорсткого втручання супротивника в першій третині першого поєдинку. З іншого боку, тільки замінники цього разу залишилися нападаючим Якубом Врана, який у попередній грі програв одному голу, але в той же час після двох втрат шайба опинився на льоду і отримали два голи. під час другої гри, з трьома голами серії Джоша Андерсона і поворотами Cam Atkinson і Zachem Werensky, які повернулися на 3: 1 для Capitals до 3: 4. Команда господарів повинна була врятувати Т.Дж. Оші, який також забив за головний приз.Matt Calvert змінює рахунок на 13-й хвилині, після того, як команда припустив мою помилку. Чеський нападаючий Лукаш Седлак знову не зміг потрапити за “Блю Джекетс”, але його товариші по команді повернулися додому за 2: 0 у серії.

Після двох домашніх виграшів 3: 2 і 4: 1, Вінніпег переїхав у Міннесоту льоду на чолі з тріумфом 6 : 2. Результат вирішили після двох третин, дикі в першій двадцятихвилинній грі скористалися двома силовими іграми завдяки Mikael Granlund і Zach Paris. Метт Думба, Ерік Стааль, Йорданія Greenway і Маркус Фоліньо також забили у другому.У третьому періоді, який мав на меті не впасти, Струмені замість припиненого воротар Коннор Хеллебюйк поставив Стів Мейсон.

Як Колумб відзначається в програмі неділю плей-офф НХЛ на відкритому повітрі перемогу також новачком <б> Vegas </б > у <б> Лос-Анджелес вдалося втретє поспіль успіх найближче одна різниця м’ячів. Після того, як результати вдома 1: 0 і 2: час 1pp Golden Knights відсвяткували виїзну перемогу 3: 2, який прийняв рішення по ряду цілей в третьому періоді.

Kings на чолі з 14-й хвилині після умови Alex TREF Iafalla і проіснувала до початку третього періоду, коли Ікін вирівнюються. Ключем до розвитку всієї гри стала 55-а хвилина. Під час неї, тому що протягом всього лише 21 секунд в життя Джеймс Ніл і Вільям Karlsson.Доміно Аня Копітар в самому кінці гри вдалося забити тільки рахунок. 3: 0, єдиний чеський представник в серії Томаш Носек (12:04, +/-: 0, 2 пострілу) відзначив останню сирену.