Welcome

Бостон перейшов на перемогу новачка, Джеймс мав трохи прем’єри, а Харден мав день

Він не пропустив багато, і Террі Розьє став головним героєм Бостона за 96:96 секунд і половини до кінця трьох – але Мілуокі Мідлтон.

Після консультації з відеозаписом було розпізнано його довгошерста ракета.

Так було ще п’ять хвилин.

Татум за 82 секунди до його закінчення до 108: 105 отримав гостей у судомах, відповідь у вигляді успішного пострілу з поля не став кращим, і домашня Celtics збільшила відмінність у 6 пунктів.

Кращим бостонським шутером став Al Horford з 24 очками, додав 12 підбірок і три блоки.Террі Розєр піклувався про 23 очки (вісім з них в овертаймі), замінивши Маркуса Морріса на 21 очко і сім підборів, Джейлен Браун на 20 очок.

Новачок Татум набрав 19 очок, 10 підборів і три прибутки в прем’єрі в плей-офф. Бостонський дебютант в плей-офф побили п’ятнадцять очок за останній раз в 1989 році, коли Брайан Шоу подбав про це. Celtics радить без Kyrie Irving і Gordon Hayward в плей-офф, Маркус Смарт пропустить велику частину серії з Мілуокі. На стороні переможених Bucks, Яніс Adetokunbo і Кріс Міддлтон не вистачило – хоча вони намагалися це зробити. Adetokunbo зібрав 35 очок, 13 підборів, сім передач і три прибутки, Middleton 31 очок, вісім підбірок і шість асистів.Тим не менш, важливіше було підтримати Малкольма Брогдона з 16 очками. Два стрільці з тридцяти точок в одному плей-офф мали Баксс в минулому разу в 1976 році – Боб Дандридж і Брайан Уінтерс.

Мілуокі зробив другий раунд плей-оф в останній раз в 2001 році, з тих пір сім разів поспіль. > Cleveland вдома проти Indian тягнув за короткий фініш для гри і в кінцевому рахунку переміг 80:98. У першій чверті він втратив 21 очко, а рідкість, коли він досягнув, як мінімум, одну хвилину (кінець третього і початку четвертої чверті).

Домашня команда збила лише 38,5 відсотка від трьох відстань не досягла навіть чверті успіху.Навіть сам Джеймс не пропустив десять зі своїх 17 спроб. Незважаючи на це, він набрав 24 очки і написав 12 передач і 10 підборів.

Тільки зараз Джеймс з нетерпінням чекає перегнати Майкла Джордана на другій позиції плей-офф у плей-офф (Йорданія зробила їх 2188). Kateema Abdul-Jabbara (2356 успішних пострілів) було збито.

Джеймс, який був у фіналі 7 фіналів НБА, повинен був провести першу поразку в першому раунді плей-оф після попередніх 21 перемог. З Клівлендом і раніше з Майамі, останні п’ять раундів першого туру завжди обходилися без коливань. Останній раз на цьому етапі він програв шість років тому.

Просто добро в кінці показало тільки J.R Smith з 15 очками, Kevin Love зробив дев’ять очок і 17 підборів.

Але Pacers, який є сюрпризом для сезону, може покластися на Віктора Оладіпа. Він набрав 32 очки, коли кинув троянів у разі найбільшої потреби – в кінцевому підсумку він зумів провести шість з дев’яти спроб. Він також написав шість підбирань, чотири асистенції і чотири прибутки.Рокети вимагали великої стрільби Джеймса Хардена, автора 44 балів (і вісім асистенцій). Ставка на найбільш корисного гравця базової частини набрала 15 з 26 пострілів, з яких сім трофеїв. У Тімбервулвс було п’ять гравців в діапазоні від 13 до 18 очок. Кращим з них був Ендрю Віггінс з 18 очками. Прямо за ним – Дерріка Роуз, яка здивувалася на 16 очок від позиції заміни. Джефф Тіг допоміг 15 очок.дев’ять підбірок і вісім передач. Джамал Кроуфорд керував 15 очками, а Джиммі Батлер набрав 13 очок. Уестбрук атакував трійку з 29 очками, 13 підборами та вісьмома передачами. Джордж набрав ще 36 очок (забив клубний рекорд з восьми успішних трок) і стрибнув на сім кульок. Але в останню хвилину він пропустив все тіло, фізіотерапевт обробляв спину або стегно за бічною лінією.

Так само, як Бен Сіммонс з Філадельфії або Бостон Джейсон Татум, він також зробив великий дебют у боротьбі за титул, а також новачок / лідер Юти Донован Мітчелл, автор 27 очок і 10 підборів. Такі цифри мали Леброн Джеймс у першому матчі плей-офф у 2006 році. Як і Павло Джордж, з іншого боку, він також мав проблеми з лівою ногою.