Welcome

Штібар зупинив падіння, Кройцгер завершив шосте. Четверта стадія для Велленса

Перший етап у Сицилії повинен був стати першим на 21-річний велосипедист у трикоті чемпіона Чехії.

Два дні в Ізраїлі він тренувався на благо свого товариша по команді Елі Вівіані. Він двічі допомагав йому до тріумфу, і тепер його час повинен прийти.

Кінець сцени був класичним, саме те, що потрібно Stybar. Оригінальний витік, і трикотажні вироби Sky, BMC, Бахрейн і Бори з’явилися в першу чергу.

Прискорення Poodjet пелотона, який був кращим в гонці, потім був зроблений італійським Валеріо Конті.Він мав двадцять п’ять секунд, коли він був на сім кілометрів попереду мішені посеред головного поля, щоб впасти.

Пелотон розпався на дві половини і залишився в іншому…

Зденек Штибар

Потім чеський чемпіон спробував відійти, але він не мав шансів. Можливість для першого тріумфу в кар’єрі Гіру пропала.

Три милі попереду мети була тоді, щоб дістатися до переднього палаючого Конті. Велосипедисти чекали лише останнього восьмиметрового підйому з нахилом до тринадцяти відсотків.

“Це буде технічний підхід до короткої стіни, де він може бути трохи божественним”, – прогнозував Роман Кройцігер. “Це трохи схоже на класику Арденни”, – сказав Том Дюмулін у минулому році.

І це було так.На чолі з’явився Майкл Вудс, другий лейтенант-лейтенант або Роман Кройцігер. Чоловік, який не погіршився восьмої в трьох арденських класиках.

Коли мета була 500 метрів, Енріко Баттаглін напав, за якою інший складний класик Тім Велленс повісив трубку. 25-річний бельгієць чекав 75 ​​метрів перед воротами, перш ніж він вистрілив. Ніхто не відгукнувся на його прискорення. Я давно вибрав цей етап, оскільки вони тут сидять », – сказав він після другого тріумфу в кар’єрі на« Гіру Велленс ». Він виграв свою першу ногу два роки тому.

Велленс посів друге місце в Вудсі перед третім Енріко Баттагліном.У той же час Саймон Йейтс і Давид Формоло прийшли до фінішу, тому вони мали кілька секунд, щоб змагатися в загальному бою. Йейтс перейшов на третє місце, сімнадцять секунд за Деннісом і шістнадцять за Думоуніна. він показав, що навіть після сезону класики Арденни, Гіру була відмінною формою.

“Це була складна сцена в дуже приємній погоді. Я був трохи розчарований, тому що я був трохи позаду в п’ятому і третьому кілометрах, і мені довелося пересуватися. Це була моя вина, і мені дуже шкода, тому що я міг допомогти Симону (Йетс) або він виграв сцену.Але я підтвердив, що збираюся, – повідомив Кройцигер після 20-бального переходу на 22-е місце.

Крім Штибара, який закінчив з двоминутним чоловіком, він програв. Ян Хірт також у вівторок. Велосипедист Astany прибув на фініш в 1:28 хвилин і в загальному порядку втрачає дві з половиною хвилини.

Значні секунди також були втрачені найбільшими фаворитами. Маючи десятирічного чоловіка, Фабіо Ару і Луї Мейнтж прорвалися, а Кріс Фрум і Мігель Анхель Лопес втратили 21 секунду.

Чотириразовий чемпіон турніру втратив 55 секунд для лідера Денніса.