Welcome

Хокейний захисник Пірочта очолює НХЛ, протягом двох років він підписав Нешвілл

“Є вибір, який я буду грати в Америці, але ми побачимо. Насправді, я взагалі ще не хотів говорити про це. Я думаю, що шанс більше п’ятдесяти відсотків піти за кордон…Я хотів би бачити вас якомога швидше, щоб вони могли знати тут, у Лібереці. У них з’явився час для заміни, – сказав Пирохта в понеділок вранці в Лібереці, де Білі тигри почали готуватися до нового сезону, але тренер Філіп Пешан сказав, що не вважає занадто пирочту в команді. – продовжив він. Увечері чеського часу представники Нешвіля підтвердили угоду з захисником, який не був складений для НХЛ і може діяти з будь-яким клубом.

За неофіційною інформацією про його службу, Калгарі або Вегас також зацікавилися.Pyrochta але закінчив, а також воротар Мирослав Svoboda, який покинув Плзень, з хижаками. Trebic учень в його молодший рік за кордоном, він працював, тому що він грав два сезони в конкурсі QMJHL для команд Victoriaville Тигрес і Val-д’Ор Foreurs.

Два роки тому він повернувся в Ліберец і виробив місце в команді Tigers хоча в обох сезонів і грав у вищій лізі для Венеції Йізере.Pyrochta є членом срібного чемпіонату світу команди гравців у віці до 18 років в 2014 році

Мрія чемпіонату було відкладено

Навіть у неділю мріяв, що буде грати на чемпіонаті світу в Данії. «Вчора вранці я ще тренувався з гравцями, які не грали, але він почав діяти навіть з гравцями з НХЛ, тому він повинен був послати кого-небудь будинку. Було ясно, що деякі спини буде йти додому, це було між мною, Девід Музиля і Куба Krejčík, який сказав, що його травма буде добре і порада, яку я думаю, що і я, «пояснив Pyrochta.

він хотів, нарешті, отримав шанс. «Розчарування і завжди буде в цьому випадку. Я був там півтора місяця і відірвав місце, так що я грав на чемпіонаті світу.Цього року це було більш відкритим і більш вірогідним, щоб потрапити в команду, коли так багато хлопців отримали травми, але це просто не вийшло », – сказав Пірохт. Так що, коли вони подзвонили мені, моя голова трохи злетіла. У той час, три роки тому, у Фінляндії я навіть хотів плакати. Але я був реалістичним, я підозрював, що і це може статися, – зізнався Пирочта.

“Для мене це був великий досвід, тому що я зміг побачити матч проти словаків. Ця атмосфера, це було щось нереальне.І в той же час, це була гарна мотивація на майбутнє, щоб зробити людей все більше і більше схожими на цей і цей раз на льоду », – додав Пірочта.