Welcome

Не панікуйте, треба вірити, що ми отримуємо очки назад, запрошуємо чехів

вентилятори Арсенал Побоювання виникають, нескінченне очікування, здається, можливо, навіть більше. У той час як в цьому році, здавалося, що в кінці кінців він буде боротися титул.

Прем’єр-ліга була суверенною, і тому Арсенал pětačtyčiceti очок після 24-го туру, тільки п’ять очок відстає від лідера Лестера.

місяць тому він був два-очка перший, але останні чотири матчі виграв тільки три очки, за нічию. Останній вівторок вдома не вдалося забити Саутгемптон (0: 0).

«Для того, щоб бути в безпеці, вам потрібно вісімдесят шість вісімдесят сім очок,” міркувала Петр Чех в інтерв’ю британським журналістам в назві теми

.

Але 87 очок це максимум, що Арсенал може грати в цьому році.У збалансованій конкуренції, однак, жодна команда, навіть найкраща, не вагається.

“Причин для паніки немає, тому що ми все ще граємо з усіма сильними супротивниками, і коли ми їх б’ємо, ми можемо знову змінити таблицю. Звичайно, це не ідеально, щоб дати суперникам перемогу, але сезон ще довгий, – запевняє Богемія на своєму сайті.

Арсенал чекає на титул з 2004 року. Навесні 2011 року “Манчестер Юнайтед” виграв 80 очок, другий “Челсі” – всього 71. Можна припустити, що цей рік буде схожий з точки зору прибутку кращих. Тоді Арсенал все ще має реальний шанс.

“Не має значення, коли ми отримуємо очки, якщо ми зможемо зіграти їх зараз або ми наздоганятимемо в кінці сезону.Після того, як ви програєте, ви повинні вірити, що наступного разу ви отримаєте очки. Ми повинні підготуватися до неділі і перемогти, – сказав Богемен у матчі в Борнмуті.

Чеський воротар Саутгемптона зіткнувся з п’ятьма ракетами, з захисниками навіть з декількома центрами від стандартних ситуацій. Для нього позитивним є те, що він покращив свій власний рекорд по чистим чистим рахункам у прем’єр-лізі на 173.

“Також було позитивно, що ми створили багато можливостей для забивання. У першому таймі ми зіткнулися з добре організованою обороною, і після перерви ми знайшли спосіб пройти через неї. Ми не мали достатньо шансів, щоб створити друге півріччя, у нас не було жодних матчів.На жаль, мета не впала », – писав він чехи.« Стрільці не змогли, в той же час чеський колега Фрейзер Фостер. “Їхній воротар був людиною матчу, і він провів у важливі моменти суперника”, – сказав він.