Welcome

Ми не сказали останнього слова, вважає віце-президент Bartosák

“Вітковіце підняв мене, звідси я приїхав до Америки. Я так рада, що вона вийшла, і що у мене буде можливість одягнути трикотаж, – сказав талановитий воротар. “Там може бути більше вибору, де я міг би піти, щоб закінчити сезон або грати протягом наступних декількох років, але я впевнений, що я тут. Вітковіце завжди було моїм серцем ».

Але навіть Вітковіце зараз не може бути занадто веселим. У таблиці extralig вони піднялися на 12-е місце, 10-точковий плей-офф розіграє 10 раундів до кінця основної частини 10-точкового змагання.Bartošák все ж залишається оптимістичним: «Я до сих пір кажуть, що надія вмирає останньою, і я думаю, що Vitkovice в цьому сезоні не сказав свого останнього слова,” сказав юнак, який почав грати в хокей в Koprivnice.

«Особисто я буду намагатися робити так само, як ми можемо вловили попередній раунд плей-офф. Якщо вона не з якої-небудь причини, і ми будемо боротися Холт в плей-аут. Вставай для мене це певна мотивація, я до сих пір люблю цей сезон Успішність. Але це буде важко. «

Якщо ви отримуєте шанс піймати Патрік Бартосак для Вітковіце в п’ятницю в хомут, він як і раніше залишається під питанням. «У середу я повинен був піти улов Шумперк в Пржерове, в rozchytat.Тоді я не знаю, що цей план, сказав переможець нижньою межею конкуренції АХЛ в минулому році. Він домінував у королівській фермі, Манчестерські монархи в цілому. – Я готовий, я добре почуваюся на льоду. Все, що я пропускаю – це матч. І це дуже сподіваюся зробити це знову я, «сказав воротар, який Vítkovice підготовлений вже протягом останніх трьох тижнів.

Навіть зараз Bartošák не повинна бути боротьба пауза, але і з конкуруючи з Даніелем Долейс і Полом Кантором. “Хлопці взяли це як є, я беру це все одно. Тепер ми просто повинні боротися за це місце. Це до нас, хто стоїть у воротах, “не вам Bartošák занепокоєння.

Distracted хоче за кордон або їх причиною. “Я не можу сказати багато. Це вирішено, це буде вирішено після сезону.Я повинен летіти туди і вирішувати. До тих пір, я хочу зосередитися виключно на хокеї і відпустити його в сторону. Після сезону це буде вирішено, але до тих пір я хочу тільки думати про хокей, – підкреслив Патрік Бартошак. – Повторюся – я вірю, що надія вмирає останньою. Ми маємо багато довести з Вітковіце »