Welcome

Другий титул поспіль? Ні, фінал «Шафрана» програв парному в Чарльстоні

Два рази чемпіонів Великого шолома Сафар і Маттео виграли вісім ігор поспіль, перш ніж перемогти турнір WTA сьогодні. Сафар у двомісному стані покращує настрій у синглі, втративши всі чотири гри цього року після тривалої медичної перерви.

Стівенс, який переміг 7: 6, 6: 2 російський кваліфікатор Єлена Весніна, вирішив закінчити сингли в Green Clay в Чарльстоні.Сім посадовців Стефенс підтвердили цікаву статистику цього року, що вона виграє кожний турнір, де виграє матч, але незважаючи на сьогоднішню поразку, Весніна завершила найкращий турнір після майже трьох років, останній з минулого сезону в Істборні.

Аргентинський тенісист Федеріко Делбоніс отримав другий титул кар’єри в Марракеші.У фіналі він побив 6: 2 і 6: 4 Чорву Борну Чоріче, яка обіграла Іржі Веселого після двох годин у півфіналі в суботу.

Дев’ятнадцятирічний Чоріч не отримав трофей у своєму другому фіналі АТР, три рази програв Делбонісу і через півтори години програв матч. його четвертий фінал і закінчив успішних аргентинських тенісистів на марокканській глині. Справді, його співвітчизники Гільєрмо Дюран і Максимо Гонсалес домінували в парному в Марракеші в суботу.

Словацька Домініка Сібулкова виграла в Катовіце, вперше в кар’єрі переміг Камілу Джорджо і виграла 6: 0, вигравши 6: 4. Для італійської Каміли Джорджо, Катовіце зачарована.У фіналі був розбитий третій рік поспіль. Незважаючи на те, що в першому сеті вона майже не пропустила перемогу 5: 1 і дозволила італійцям наблизитися до однієї гами, вона виграла сет, а в другому вона явно домінувала в суді. 2014 року і виграв глину вперше у своїй кар’єрі.

Георгій не провів другу турнірну перемогу в кар’єрі і спочатку в Катовіце.Крім того, у Польщі вдруге поспіль, у вирішальній дуелі, вона провалилася проти Словенії, тому що в минулому році вона піддалася Анні Кароліні Шмільд.

Монако повторив тріумф у Х’юстоні

Через чотири роки аргентинський тенісист Хуан Монако знову виграв турнір в Х’юстоні. У фіналі він переміг американського чемпіона Джека Сока 3: 6, 6: 3, 7: 5 і забив дев’ятий тріумф АТР у кар’єрі, яку він чекав майже три роки.

Носок продовжив фінальний матч на самому початку. Його успішна серія і завоювала сімнадцять сотень поспіль на глині ​​Х’юстона. Але потім настала черга аргентинського тенісиста, який не грав півроку через травмований зап’ясток і вступив на турнір як 148-й світовий рангер.Носок, який знаходиться в АТФ, займає 25-е місце, але не підтвердив ролі улюбленого паперу. З минулорічного тріумфу в Х’юстоні він програв третій фінал, до якого він воював. У фіналі вони побили Віктора Естрелла з Домініканської Республіки і Сантьяго Гонсалеса з Мексики 4: 6, 6: 3, 10: 8. Для найбільш успішної пари історії, це був 110-й тріумф АТП. «Чудово, що після трохи швидше перекиньтеся до 110.І ми не могли вибрати краще місце для цього, ніж Х’юстон, де ми мали такий великий успіх, і ми маємо дивовижну підтримку фанів, – сказав Майк Брайан, який вже в шостий раз був з братом турніру в Х’юстоні.