Welcome

Джокович чекав. Кульмінацією титулу від Ролана Гарроса стала кар’єра онука

Зрештою, в Парижі будуть деякі надзвичайні моменти. Перша неділя червня буде незабутньою з кількох причин.

Новак Джокович…

…став восьмим чоловіком історії, який перемог у всіх Гран-Шлам. До цього американці Андре Агассі і Дон Будж, австралійці Емерсон і Род Лавер, британці Фред Перрі, швейцарці Роджер Федерер і іспанець Рафаель Надаль зробили це.

тримає всі чотири титули поспіль, “Календар Великого Шлема”. Крім того, сербська серія з 28 перемог поспіль є рекордною.Хоча Джокович чекає на Кубок мушкетерів, що містить дванадцять спроб, найдовший успіх Ролана Гарроса в історії. “Це дуже особливий момент, можливо, кращий у кар’єрі”, – сказав Джокович в інтерв’ю на суді. тоді з легендарним Густавом Куертеном він привернув велике серце до центру з великим серцем, так само, як колись робив трьохкратний переможець з Бразилії. у фіналі.І кількість тріумфів Великого шолома збільшилася до дванадцяти. Аудиторія була ще більше вражена французькою мовою і подякою.

“Атмосфера була великою”, підтвердив Мюррей, перемігши 2: 8 у фіналі Великого шолома. «Те, що зробив Новак, феноменальне, дивовижне. Вам все пощастило його побачити.Я злий, що втратив, але з іншого боку, я радий, що можу бути частиною цього великого дня ».

Мюррей мав лише один набір для суперника, Джокович керував аудиторією

Коли кращий гравець світу завершив одну з перших довгих обмінів з коротким коротким від базового рівня, здавалося, ясно Початок.

Але Мюррей був краще на початку. Він першим продовжив подачу документів і побіг 3: 1. Джокович не потрапив до суду, в той час як Мюррей був кращим з оборонними атаками.

Наприкінці першого сету, однак, був момент, який принципово змінив характер матчу.Мюррей відслужив 5: 3, його друга служба задушила лінію, навіть коли автомобіль був оголошений.

Французький суддя umpiran пробіг вниз і шукав м’яч разом з Джоковичем. Нарешті, суддя Деміен Думусос правильно вирішив, що м’яч хороший і приписував флейту британському гравцю. І це не сподобалося сербському протесту.

Глядачам допоміг Джокович. Потім вони довго стогнали і свистіли. Nole! З того часу вони скандували прізвисько сербського тенісиста.

Дивна ситуація, здавалося, розбудить Джоковича. Потім він почав грати кілька рівнів вище. Він був досконалий. Розкиданий Мюррей не мав жодних шансів, у наступних двох сетах він виграв лише три гри. Він більше псував, він не пробігав по стопах противника.Здавалося, у нього менше сил, ніж Джокович.

Розчарування накопичилося в голові фігурного шотландця – з аудиторії, від судді і непереможного противника. Мюррей виграв другий сет в четвертому наборі, сподіваючись на чергу, до одного 5: 5 одиночного Fiftin. Потім він відбився і скоротився до 4: 5 з перервою. Джокович вагався, коли він викинув два мечі, але він підготував третій і закінчив три-і-хвилину гри. Джокович користувався кінцем турніру.Тепер він має срібний трофей під Ейфелевою вежею.

Чемпіонат Чехії домінував у домашніх тенісистів

Французькі тенісистки Кароліна Гарсія та Крістіна Младенович виграли титул парного розіграшу і стали першою домашньою парою після 45 років, щоб виграти глиняного онука у жіночих кубиках. П’ята сім’янка завоювала чемпіона Росії 2013 року Катерину Макарову з Єленою Весніною 6: 3, 2: 6, 6: 4.

Юніор Патрік Рікл став єдиним чемпіоном Чехії цього року на Roland Garros.Сімнадцятирічний син колишнього представника Давида Рікла, який у січні провів фінал парних змагань на Australian Open, виграв ізраїльський Ishiye Oliel в парному розряді. глина панувала в 1970 році і захистила титул рік по тому. Мері Пірс, яка виграла в парному розряді у 2000 році з Мартиною Хінгіс (Швейцарія), виграла французьку Відкриття як останню французьку жінку, яка виграла. .У листопаді у фіналі командного змагання він зіткнеться з титулом чемпіона Чехії.