Welcome

Слувка та Герман завоювали срібло на чемпіонаті Європи

Слукова та Герман святкують величезний успіх, вигравши першу європейську медаль за чотирнадцять років для чеського пляжного волейболу. Але четверте чеське золото не було додано, Єва Ришава з Совою Новаковою в 1996 і 1998 роках і Марек Пакоста і Міхал Палінек в 1996 році виграли чемпіонат Європи. “Ми збуджуємося тому, що ми лишали тут з пошкодженнями та стомленими мандруючими та ми не переконалися якщо ми зможемо грати 100 процента.Але ми можемо пишатися своїм виступом до фіналу, тому що ми грали в хороший волейбол, і було приємно дивитися його », – сказала Слукова, яка привела до Швейцарії збійний палець з московського турніру. «Ми можемо бути задоволені тим, що ми показали. У нас багато цінних очок і прекрасний досвід. Чехи лише коротко на початку першого сету, але Людвіг і Уолкенхорст були тим, хто був лідером. Людвіг і Уолкенхорст світилися на мокрому піску і холоді на озері. Матеріали вказували на лінії, і турбота Германна була на прийомі. Іноді чехи навіть не мали шансів набрати очки.Суперники не дозволили їм великої гри з попередніх ігор. Вони були свіжішими. Ми постійно знаходилися під тиском. Вони добре послужили, – кивнув Слукова.

Чеські гравці мали хороші моменти, але з часом вони були більш помилково підібрані та імпровізовані. В обох сетах вони скоро втратили п’ять очок, і вони не змогли наздогнати. Проте з сріблом вони досягли несподіваного і життєвого успіху.

«Я пишаюся своєю командою. Цей результат дійсно надзвичайний », – сказав австрійський пара та друг Шлюк Симон Науш, додавши:« У дівчат є велике бажання і бажання вивчати нові речі.Тепер вони трохи плачуть, тому що вони хотіли перемогти, але коли вони сплять, ми зірвемо помилки, повернемося до навчання і працюємо над ними.

Слукова і Герман були розгорнуті як номер 16 і після дев’яти спільних місяців. додав срібло до золота з Жовтневого Світового турніру в Анталії. “Там це було теж цінним, я б не хотів брати цей успіх, але тут ми, я думаю, наблизилися до волейболу, який ми хочемо грати”, – сказала Слукова. “Ми знаходимося в такому стані, що я готовий відразу потрапити в ліжко, але ми, мабуть, подаруємо склянку”, – сказала Слукова. Білий переїде додому в понеділок і пропустить Великий шолом у Гамбурзі наступного тижня. “Ми повинні закінчити травми, набратися сил і тренуватися, тому що у нас більше турнірів і континентальний кубок”, – зазначив Слукова на турнірі, в якому вони будуть боротися за шанс претендувати на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро менш ніж за три тижні.

Людвіг відзначив рекордну дев’яту медаль на Чемпіонаті Європи, четвертому найбільш цінному.Вона має два європейські титули з Сарою Голлером. – У мене немає слів. Все спрацювало, і я добре грав у тренуванні, – сказав 30-річному Людвігу на суді