Welcome

Мюррей зумів повернутися до бетону, побив Макдональд у Вашингтоні

“Це була жорстка гра, могло б бути і навпаки”, – сказав Мюррей. “Я не диктував темп на біржах, я не потрапив у повітряні кулі повністю. Але я боровся і намагався зробити його (Макдональдс) якомога більше незручним », – додав Шотлан.

« Спочатку мене погано послухали, я не міг зловити ритм. Довгий час я не грав на штучному освітленні, тому у мене був час. З часом це стало трохи краще, і я почав робити менше помилок, але наступного разу я хочу краще грати, – сказав Мюррей.

Мюррей останній раз грав у Індіан Веллс у березні минулого року. Через його травму стегна, він був поза грою від Уїмблдона і пройшов операцію в січні.Він повернувся на турнір у другій половині червня в Клубі Королеви, де програв перший матч. Уімблдон, який він виграв у 2013 і 2016 роках. Едмунд буде його наступним опонентом у Вашингтоні.

Через два дні після тріумфу на Відкритому чемпіонаті у Відні в Штаніце Лукаш Росол закінчив перший тур у Лібереці. Досвідчений гравець домашнього тенісу відмовився від поєдинку з другою посівною словацькою Андреєм Мартіном у другому сеті на 2: 6 і 0: 1.

Росол, 33, колишній 26.Світовий гравець і тепер до 205 тенісисток ATP, він виграв свій перший титул в 2014 році на Празькому Challenger. >

Як і Rosol, ще один представник Кубка Девіса, Адам Павласек, випав у першому турі. Четвертої посади не вистачило російському кваліфікаторові Павлу Котову і після втрати 7: 6, 2: 6 і 4: 6 прощався після першого матчу після одного року.У виграші в понеділок Ян Сатраль і Вацлав Сафранек, 18-річний молодший Михайло Врбенський, виграв переможця Девіда Поляка.