Welcome

Дирк говорив. Про ваш допінг, досвід злочинності і ананаси

Пройшло лише кілька днів після того, як комісар допінгу від НБА відвідав Новицький протягом літніх канікул, щоб провести випадкову перевірку.

«Я тільки що пройшов тест на допінг. Я запитав Уповноваженого, чи бачив він мене, що рухався по полю в минулому році. Якщо я збираюся щось зробити, я повинен негайно змінити продукт », – написав Новіцкі. У травні він відповів на крилачка Віктора Оладіпа, який розмовляв зі своїм особистим тренером. Індійський водій, очевидно, почав готуватися до нового сезону на наступний день після виходу з плей-офф. Новіцкі, як коментар, запропонував інтерв’ю з одним з помічників Далласа, Майком Прокопіо.Він запитав, коли вони збираються зібратися.

“Ваша гра погіршується, оскільки Джон Хавлічек (посилання на знаменитий Бостонський легенд 1965) заробив вам м’яч. Чотири роки тому я сказав вам, що ви повинні були кинути чотири роки тому. Час вашого спринту на полі вимірюється календарем. Однак, якщо ви перекажете 561 біткоїни (близько 98 мільйонів крон), ми почнемо завтра, – сказав Прокопіо, нахабний чоловік. Дірк не був впевнений, що він є критиком або компліментом.

Останні спроби Дірка розгромити легенди.Кожен з його забій святкується, але часто бувають такі міни.

Або це.

Давним-давно, німецький довгий чоловік зробив обруч занадто високим і другий раз він не прогрівся. Є також примхи про зачіски підшкірної опори Далласа. Так він вказав на схожість з відомою американською ведучою Еллен ДеДженерес. П’ять років тому Маверікс спробував переконати приїзд Дуайт Ховард, пинту. Даремно. Але після підписання захисника Девіна Харріса Новіцки зрадів, що він виграв хоча б якийсь DH Даллас. Навіть ексцентричний власник клубу Марк Кубан, з яким у нього дуже хороші стосунки, дражнить.Два роки тому він спочатку побажав йому відсвяткувати свій 80-й день народження: “Ви добре виглядаєте протягом сімдесяти років.”

Витончений смак Новіца добре відомий. Так з’ясувалося, коли він очистив шафу.

Після втрати сумки він побажав злодію бути принаймні настільки високим, як він був, інакше він не буде насолоджуватися своїм одягом.

Новицький вже давно асоціюється з американським актором і співаком Девідом Хассельхоффом. Відомо, що він співає пісні Хассельгофа, щоб заспокоїти його. І, мабуть, це дійсно заспокоює його, він один з кращих шести чоловіків НБА.

Новіцкі – любитель музики, який також показав у німецькому ток-шоу, де грав на гітарі.

Він також став головною зіркою плям, показаних на Далласі Маверикс.В одному з найпопулярніших він пародіював пісню японської співачки Pikotara під назвою PPAP. ​​