Welcome

Прогрес, але бюст знову. Нові тренери Литвинова досі нульові

«Але я переконаний, що якщо ми будемо грати так, результати прийдуть,” Я бос команди Джордж Šlégr. Його все тіло розбило шостий поспіль і вдома сьомий поспіль. Передостання геть Литвинова, дванадцятий Ліберец втратив п’ять очок і має гру більше.

Вже в 10-е Lukes забив другий, але це не допомогло Verve ослаблено. Також ослаблений Пльзень перетворився на 3: 1, привів 4: 2. Литвинов піднявся і дефіцит přesilovkám завдяки стерта: Баранек він забив свій перший гол extraleague Lukes і, можливо, він завершив свій перший хет-трик extraleague

«Я не два, а три цілі .. Я також знімав постріл Герхарта. Я сподіваюсь, що вони визнають це “, – каже Люк. “Я ще не був” hattrick “, це, напевно, перший у тринадцять років.Я добре зіграв, добре відчув всю гру, плюс для мене, але знову вказує нуль. У нас був шанс виграти “.

Однак капітан Травнічек не використовував соло в третьому періоді, і Хюбль пропустив порожній гол. І лідер отримав переможну ціль подарунком. «Ми граємо чотири на чотири, хай свободу-назад скататися для наших гравців перед воротами і забив,” роздратований Lukes вдарив Джонс.

hapruje оборонне хіміки досі перевести в готівку в середньому 3,1 гола за гру. Найгірший у змаганнях. “У нас є три голи з приміщення в приміщенні, вони не можуть нам змусити все це”, – сказав Марк Баранек. “Ми повинні його вирізати і розбити шайбу в кут. Але з тренерського обміну я вважаю, що наша оборона краще і краще.Навіть противники не ходити, щоб дублювати, але кожен з них має своїх гравців і чувак за ним відповідальний, він не уникнути «

Я відчуваю прогрес Šlégr:». Ми змінили нашу систему, звикають хлопці. З плином часу гра покращилася. Ефект був лютий. Ми намагалися натхненно дотримуватися того, що ми сказали, ми повинні працювати на обороні. Це було мало часу для великих змін. «

Гальмо також здоров’я плутанина в додаткової лізі, тому що Шестак дебютував оборони Кадан і був готовий до молодшого Франку.З захисників хворих Sørvik, Пілар, скла, неділя Hunkes був поранений в результаті нападу відсутнього Чорний, Янську, Jurčík і Ванда. «Я вважаю, що роботяга буде штраф і інші захисники, щоб зібратися разом,» сказав Šlégr.

Verva він повинен прийняти. “У нас вдома ми втрачаємо мету, страшну психіку”, – допомагає депутат Лука. “Нам потрібно забити кожен матч”. Це буде в п’ятницю в Ліберець?