Welcome

Бронзова радість у морозі. Верха заслуговує на це, він тренує

По-перше, вони тримали довго і перевіряли табло. А потім в вогкий вечір теплий корейський ейфорія – бронзовий Виткова. «Краще Олімпіада, звичайно, не може початися,” смакуючи Зденек Вітьок, який разом з рибалками тримає палець прямо на стрільбищі.

Чи не для людей зі слабкими нервами. Vítková просто відстав березня Olsbuovou місцевої швидкості на фініш заметіль потрясли суверенний переможець Лаура Дальмаєр. Німецький, норвезький, чеський і звучить відповідно.

«і кінець очікування, і де рухається. Вони були нервами. Дуже довга гонка, «описав medailistčin далекий родич Вітьок, але вже з блаженним виразом на обличчі,” Вероніка це, безумовно, заслуговує. З початку сезону вона намагається наздогнати, її самовпевненість зростає.Цього ніхто більше не бере нас. ”

Наскільки красивими є моменти, коли напружене очікування перетворюється на ейфорію. У разі сумнівів, що принцип переслідує кожен тренер і спортсмен, може раптово зникнути.

«Я впевнений, що ми розслабилися в тому сенсі, що початок сезону було так соромно. Набагато більш вимогливий “, сказав Фішер. Вона заплатила протистояти: “Друга чверть була так, як ми собі уявили. І якщо вона працює добре по відношенню до Олімпіади, це здорово. «

У команді з біатлону в Сочі взяв всі п’ять медалей, шості потенційно може нараховуватися ретранслятор жінок через підозрюваний російський допінг.Я додав один з них – срібло з змішаного реле.

“Це прекрасно, що їй вдалося це зробити в індивідуальній гонці”, сказав Фішер. “За цю роботу, яку віддав биатлон, вона заслуговує на це”.

Відмінне перезавантаження Вероніки Віткова настільки – здається – закінчено. Олімпійська “платка” – найсильніша спортивна валюта.

“Я відчуваю, що Verča набагато стабільніший у цьому сезоні з точки зору психіки. В основному це бачимо на зйомках “, – відмічає Фішер. “Також вона була чудовою. На одному стенді не було багато, але сьогодні не було нічого поганого.

Привітання, що раптово вийшли.Таким чином, понеділок Pursuit обіцяє ще один величезний шанс на успіх

. «Скажімо так: ми знаходимося на початку Олімпіади, вдалося перший старт, виявився наш перший сетбол» lebedil вас Вітьок. “Ми побачимо, що відбувається. І я сподіваюся, що команда отримає певний світ, як в Сочі, коли Ярд (Soukup) зробила медаль. «

І це було чотири бронзи. Поставка і біатлон медаль після Кавказу триває в горах Південної Кореї.