Welcome

Перемога над останньою командоaжічaин розстріляна. І прогрес у плей-офф?

немає

Головна Jičínská оборони, який відсутній гравець виключається, більше не було сил, щоб гравець атакуючої команди супротивників атаковані принаймні трохи. New Veselí забіг з правого боку, що ударом збив м’яч з поля. Після пострілу, але це закінчилося в руках великий Філдінг воротар Йічин Filip Веверка.

За мить, знову, як явний шанс гостей, на цей раз з лівого крила, і білки знову збережені.

Завдяки його дві великі заходи, які були додані до багатьох інших у цьому матчі, він Йічин 58 хвилини тримали щільно один гол 21:20.

в подальшому так само драматичному кінці він підняв, але потім знову впали суперник 22:21. В останніх секундах матч оцінюється.По-перше, тому що суддя не визнає тільки присвиснув пасивність додому цілі, то в самий останній другий гол поки немає, тому що він передував шутер пірсинг. Оцінка залишилася єдиною метою для Jicin.

З цього короткого опису останніх десятків секунд ясно, що у Йічина не було шляху до двох точок зовсім простого. У той же час, точками з цього матчу обов’язково потрібно було не програти в боротьбі за плей-офф. Вони мали останній стіл проти іншої команди. «Нове Весели, але показав, що сильна кадрова, дві точки я був, як,” зітхнув Пітер Masat після перемоги, тренер Йічин.

Його команда увійшла до переповненої зали перед початком матчу дуже добре.У першому таймі він переважав, добре захищався, і в нападі йому не було проблем подолати оборону суперника. Результат складав 5-кратний свинець (14: 9). Але після перерви він почав руйнуватися і через менше, ніж вісім хвилин залишив його один (16:15). На наступній драми назрівав.

«П’ять голів у гандбольної нічого, соромно не було більше, ми могли б зробити перерву більше вперед,» прокоментував поворотний момент в матчі Masat.

до кінця будинку, а потім на чолі максимум два м’ячі, в той час як суперник 52 хвилин на перший і останній зміщення (19:19). «Ми не працювали в якості активної оборони в першій половині і ми були так продуктивно в атаці,” сказав тренер.

Jičínští в атаці щосили внесли великий вклад в голкіпера гостей Шамс.Він не відставав від домашньої білки, обидва вони мали успіх у п’ятдесят відсотків. “Вони обидва великі, нам пощастило, може бути, навіть з більшим досвідом,” сказав Масат. “Ми розчаровані тим, що ми не досягли мети, але для нас важливо грати в нашу гру.Продуктивність в цьому матчі була хорошою і важкої робота повинна тривати, щоб вирватися з нижньої частини таблиці, «сказав тренер Нью-Весели Павла Hladik.

Перемога переїхав Йічин в шосту таблицю, в дев’ятому Брно, який так П’ять раундів до кінця базового розділу при першому безперервному відтінку має чотири бали. «Для нас це було після поразки в Кордоні вигляді боргу, шкода, що ми не зробили його там,» сказав Jičínský тренер.

Його звинувачення були три гри з командами, які знаходяться в таблиці нижче. Брно і Нова Веселі переміг вдома, програвши у Граніце.Перед ними вони мають свої останні п’ять матчів у плей-офф, спочатку в неділю вранці в Пльзень. «Підстава для нас, щоб набрати очки у себе вдома, якщо домашні ігри управляти і додати щось ще з зовнішнього боку, це могло б працювати,» він бачить шанси своєї команди Jičínský тренер.