Welcome

Кращі весняні команди в кубковій битві. Чи пройде Славія чи Яблонець?

Чемпіон Головної Ліги прагне до восьмого тріумфу, Кубок «Яблонець» виграв лише двічі. Більш успішний з опонентів отримує впевненість у базовій групі Ліги Європи.

“Для нас це, мабуть, перший раз, коли ми так близько. Ми зробимо все можливе, щоб потрапити в групу, – сказав капітан Яблунець Томаш Хюбшман на прес-конференції.

Однак, якщо вона виграла «Славію» і посіла друге місце у найвищому змаганні, цей бонус переходить до третьої команди в таблиці. і Пражани очікують, що влітку кваліфікація Ліги чемпіонів.Якщо переможець фіналу утримується між чотирма елітами, попередній раунд Ліги Європи також матиме п’яту загальну лігу: Славія виграла всі три фінали Кубка 1997, 1999 та 2002 років з 1994 року, а 100% успіх хотів би зберегти . «Мотивація не може бути більшою. Ми також відчуваємо відданість тій попередній команді, яка зробила два матчі восени. Славія довго чекає трофей, у нас є почуття відповідальності, щоб зробити цей шанс, – сказав молодший тренер Йіндржих Трпішовський, а Славія чекає лише четвертого фіналу з 1994 року. – Звичайно, це великий шанс. Це одна гра, яка перемагає, бере все, що втрачає, нічого не бере. Це – вабанк, – сказав тренер “Яблонець” Петр Рада.

Це буде поєдинок двох найкращих команд весни.Цього року Яблунець втратив лише один з тринадцяти змагань, Славія не намотала 363 хвилини і виграла фінал 2: 0 з перемогою в Пльзені 2: 0.

що сильний опонент. Матч не має прихильності, перший гол забив, – сказав Трпішовський. “Нехай всі говорять, що він хоче, Славія – улюблена. У нього бюджет трьохсот мільйонів, у нього хороші гравці. Але на полі все стирається “, – вважає Рада.

” Наші гравці зіграли гарну якісну весну, я думаю, вони повинні йти з великою впевненістю в своїх виступах. Ми постараємося грати у футбол, який ми граємо навесні. Ми не гратимемо жодного чеканого, хочемо грати активно.Ми не повинні були хвилюватися », – додала Рада.

Останні п’ять матчів закінчилися нічиєю, а Яблонец з Славіі протягом п’яти років не грали в дев’ять матчів. Чи триватиме він у фіналі в серії?

Матч на розпроданому стадіоні в Младі Болеславі розпочнеться о 20.15 в середу, а також буде дивитися відеоігри.